Természetgyógyászat

Természetgyógyászati konzultáció

Megbeszéljük a panaszokat és feltárjuk a betegségek lehetséges okát. Megbeszéljük a kezelési tervet, a gyógymódokat.

kb 120 perc 

15000 Ft/ alkalom

Biorezonanciás vizsgálat

Teljeskörű biorezonanciás felmérés góckutatással, élelmiszer allergia és intolerancia teszttel, vitamin és ásványi anyag hiány vizsgálattal

15000 Ft/ alkalom

Kineziológia

Stresszoldás, lelki blokkok oldása a kineziológia módszerével


kb 90-120 perc 15000 Ft/alkalom

Reflexológia- Talpmasszázs

Reflexológiai felmérés és reflexzóna kezelés 

60 perc 10000 Ft/ alkalom 

Állatasszisztált kineziológia

Miért másabb mint a hagyományos kineziológia?

Mert az állatok "jégtörő" funkcióját ki tudjuk használni a nehezen megközelíthető, zártabb gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. Az emberek lovakkal, kutyákkal, cicákkal, nyuszikkal vagy csibékkel való kapcsolati jellegzetességei sokak számára meglepő módon hitelesen tükrözik az emberi kapcsolatokban is megjelenő problémákat, félelmeket, elakadásokat.

Az állatok környezetében sokkal könnyebben megnyílnak felnőttek, gyerekek egyaránt és ítélkezésmentes, szeretetteli, biztonságos jelenlétük megnyitja kicsik és nagyok szívét is.

Egy alkalom kb 3-4 órás időtartam, először ismerkedünk az állatokkal és megbeszéljük az oldás témáját. Kiválasztjuk a legszimpatikusabb segítő állatot (kutya, cica, ló, bárány, csibe, nyuszi közül lehet választani).  Már az sem véletlen, hogy ki melyik állatot választja és milyen indokokat mond, hogy miért nem a többit.

Ha gyermeket oldunk a szülő megvárhatja a tanyán a gyerkőcöt, de általában külön vonulunk ha már kialakult az első 1 órában a bizalom. 

A stresszoldás után megbeszéljük hogyan tudja a szülő segíteni a gyermeket, milyen szokásokon, kommunikáción kell változtatni. 

Felnőttek oldásánál gyorsabb a folyamat, de hajlamosak vagyunk az állatok közelében kisgyerekként viselkedni, odabújni, szeretgetni az állatokat. Erre is hagyunk időt, amikor csak jó együttlenni, élvezni a símogatást, szeretet áramlást. Megkeressük a gyökerét és felülírjuk az önkorlátozó hiedelmeket, a önbizalom hiányt, a szorongást, félelmeket stb...

Ára: 35000 Ft/ alkalom (egy témában pl szorongás, fóbiák, kapcsolati problémák, depresszió stb... max 2 oldás elegendő szokott lenni)